I.Bagele: Esmu pateicīga visiem pilsētniekiem, kuri mani mīl un atbalsta, kuri mani gaida

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

26.februārī Ilonu Bageli, kura saņēma "Lielās Mūzikas balvu 2012” par gada labāko uzvedumu,  Daugavpils pilsētas domes un visu pilsētnieku vārdā sveica Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova un pirmais vietnieks Vitālijs Azarevičs, kā arī Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kļeščinska.

Savā priekā dziedātāja dalījās arī ar portāla Gorod.lv lasītājiem.

- Bageles kundze, sakiet, lūdzu, ko Jums nozīmē „Lielā Mūzikas balva”?

- Man tā ir svarīga uzvara, „Lielā Mūzikas balva” ir prestižāka Latvijas balva, kuru var saņemt kultūras darbinieks, mūziķis. Esmu no sirds pateicīga žūrijai, kura izvēlējās manu projektu – ne tikai mani, bet visus manus mūziķus un projektu „Cantando y amando”. Protams, esmu pateicīga visiem pilsētniekiem, kuri mani mīl un atbalsta, kuri mani gaida Daugavpilī.

- Sakiet, lūdzu, ar ko, Jūsuprāt, „Cantando y amando” piesaista skatītājus?

 

- Ziniet, manuprāt, tajā ir viss – dvēsele, sirds, mani pārdzīvojumi, manas sāpes, prieks, mana mīlestība, domāju, ka šis projekts ir mans dialogs pati ar sevi un dialogs ar skatītājiem. Iespējams, tas arī piesaista cilvēkus.

- Kā zināms, „Cantando y amando” saistīts ar tango, sakiet, kāpēc tika izvēlēts tieši šis žanrs?

- Šī mūzika man ir īpaši tuva arī tāpēc, ka Astora Pjacolas tango ir vairāk nekā dziesma, vairāk nekā dvēsele, kā es vairākkārt minēju, es nedejoju tango, es to dziedu – tā ir dvēseles dziesma, stāsts.

- Vai Jūs varētu pastāstīt, kā Jums izdevās sasniegt to, kas ir sasniegts?

- Esmu daudz ko dzīvē pārdzīvojusi, tostarp smagus brīžus, un tas ietekmēja šīs programmas izveidi, tā tika veidota pārdzīvojumu dēļ.

- Gribētos uzzināt par Jūsu plāniem, kas notiks pēc Lielās Mūzikas balvas saņemšanas?

- Turpināšu domāt par jauniem projektiem un realizēt tos, īstenot savas radošas ieceres – turpināšu dzīvot un strādāt, kā es to darīju pirms tam.
 

 


Написать комментарий