Bijušajam daugavpilietim un pazīstamajam aktierim Jurim Lauciņam var palīdzēt

Foto no interneta resursiem
Foto no interneta resursiem

Daugavpilī dzimušajam pazīstamajam aktierim Jurim Lauciņam nepieciešama palīdzība. Plašu atpazīstamību aktieris ieguvis, atveidojot lomas krievu seriālā „Bēgšana” un filmā „Glance”.

Aktieris jau sen dzīvo Krievijas galvaspilsētā, pirms Jaunā gada viņš nonāca slimnīcā un tagad viņam ir nepieciešami līdzekļi divām nopietnām operācijām.

Aktieris pastāstīja portālam Gorod.lv, ka „pirms trim gadiem ārsti konstatēja 3.pakāpes balsenes vēzi, man piedāvāja ārstēties Rīgā, bet es nolēmu darīt to Maskavā, jo Rīgā man šobrīd neviena nav. Ārstējos, izgāju apstarošanu, paralēli filmējos Brjanskā, likteņa ironija – atveidoju cilvēku, kas ir slims ar vēzi. Tomēr nejūtos pamests, dzīvoju aktīvi, saņēmu piedāvājumus piedalīties dažādos projektos, apmeklēju baznīcu un daudz lūdzos.

Kad ārsti nolēma, ka jātaisa operācija, pēkšņi tika konstatēs, ka slimības nav. Ārsti bija šokā, bet es nebiju pārsteigts, jo uzskatu, ka ir svarīga cilvēka attieksme pret savu slimību, tā nav jākultivē sevī.

Mana meita dzīvo Madridē, bet viņai ir konta numurs Latvijas bankā. Būšu ļoti pateicīgs par atbalstu un palīdzību.

Šeit – Maskavas onkoloģiskajā dispanserā – ir ļoti labi ārsti. Es nejutīšos vientuļš, jo man ir draugi un kolēģi, kuri organizēja akciju internetā – facebook vietnē. Ja par tevi tā rūpējas, gribās dzīvot!”.

Daugavpilieši un citu pilsētu iedzīvotāji var palīdzēt mūsu slavenajam novadniekam, pārskaitot naudu uz meitas Intas bankas kontu: LV57HABA0551015670990 (HABALV22 – KF) swedbank Inta Laucina

Līdzekļi tika izmantoti operācijas apmaksai, kā arī tiks apmaksāta uzturēšanās slimnīcā (kā ārzemniekam) un pēcoperācijas posms.


Написать комментарий