Gulbis ar desmito uzvaru pēc kārtas iekļūst Indianvelsas “Masters Series” pamatsacensībās

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Latvijas tenisists Ernests Gulbis trešdien ASV izcīnīja savu desmito uzvaru pēc kārtas un iekļuva Indianvelsas "Masters series" turnīra pamatsacensībās.

Kvalifikācijas izšķirošajā, otrajā kārtā Gulbis ar 6-1, 3-6, 6-2 pieveica beļģi Olivjē Rošī, kurš pasaules rangā šobrīd ieņem 150.vietu. Gulbis pēc panākuma Delrejbīčas turnīrā pasaules rangā pakāpies uz 67.vietu.


Ņemot vērā Delrejbīčas turnīru, kuru Gulbis arī uzsāka no kvalifikācijas, Latvijas tenisists tagad ir uzvarējis desmito spēli pēc kārtas, kas ir garākā panākumu sērija ATP turnīros viņa karjerā.

Pirmajā un trešajā setā Gulbis pa divām reizēm lauza pretinieka servi, kamēr Rošī šajos setos nebija neviena iespēja paņemt Gulbja servi. Otrajā setā Rošī izmantoja savu vienīgo iespēju mačā lauzt pretinieka servi, kas viņam ļāva uzvarēt šajā setā un saasināt cīņas gaitu.

Tagad Indianvelsas pamatsacensībās Gulbis tiksies ar spāni Felisiano Lopesu, kurš rangā ieņem 34.vietu, ar kuru augstākā līmeņa turnīros ir ticies trīs reizes. Divās no šīm cīņām pārāks bijis Gulbis. Šī pāra uzvarētājs otrajā kārtā tiksies ar turnīra devīto numuru Janko Tipsareviču, kuram pirmā kārtā kā izsētajam ir brīva.


Написать комментарий