Izvēlēts pārstāvis no Kalkūnes pagasta konkursam „Cālis 2013”

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Brigita Madelāne kultūras darba organizētāja Kalkūnes pagasta pārvaldē pastāstīja Gorod.lv korespondentam, ka 6.martā Randenes pamatskolā notika pirmā atlases kārta, kurā noteica konkursa „Cālis 2013” dalībnieku.

Pēc B. Madelānes teiktā šis pasākums sadarbībā ar Randenes pamatskolu notiek jau otro reizi, ir jāatzīmē tas, ka konkursa dalībnieki sāka daudz nopietnāk attiekties pret repertuāra izvēli. Kultūras menedžere atzīmēja, ka bērni, vecāki, Randenes pamatskolas skolotāji ir ļoti aktīvi, un tie pat nenobijās no gripas epidēmijas.

Vēlmi piedalīties šajā konkursā izteica septiņi mazi „cālēni” – Alkesandra Nagle, Darja Adahovska, Dilāna Lebedeva, Anastasija Šimane, Žans Izranovs, Alise Stepanko un Dmitrijs Suveizda. Tie priecēja skatītājus, izpildot jautras un dvēseli aizkustinošas dziesmas.

B. Madelāne pateicās pedagogam Natālijai Davidovai un Vijai Pučkai par darbu, ko pedagoģi ieguldīja, sagatavojot bērnus konkursam. Konkursa otrās atlases kārtā, kura notiks 16.martā piedalīsies Dmitrijs. Konkurss notiks Daugavpils novada kultūras centrā.


Написать комментарий