Krievu aktiera Andreja Paņina iespējamais nāves cēlonis – noasiņošana

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Eksperti un operatīvie darbinieki izdarījuši pirmos secinājumus par Krievijas aktiera Andreja Paņina nāves cēloni, ziņo "Lifenews".

"Aktieris traumu guvis, nokrītot no augstuma, kas varētu būt pielīdzināms paša aktiera augumam. Iespējams, ka viņš paklupa un pret kaut ko atsitās, un tajā brīdī bija alkohola reibumā," informē tiesībsargājošajās iestādēs.

Eksperti aktiera nāves cēloni saista ar alkohola lietošanu. Tiek norādīts, ka pārsitot galvu, aktieris, iespējams, haotiski sāka pārvietoties pa dzīvokli. Kustēšanās un paaugstināts asinsspiediens pastiprināja asins pulsāciju. Tas arī noveda pie letāla iznākuma, norāda eksperti.

Kad policisti ieradās dzīvoklī, viņi uzreiz aktieri neredzēja, taču visapkārt bija asinis.

Aktiera nāves iespējamo cēloni apstiprina arī kaimiņi, kuri vairākas dienas esot dzirdējuši no aktiera dzīvokļa vaidus. Viņi padomājuši, ka aktieris vai nu mirst, vai vienkārši slikti jūtas.

Kaimiņi sākuši uztraukties pēc tam, kad aiz sienas iestājies aizdomīgs klusums. Tad arī kaimiņi devuši ziņu aktiera tuviniekiem. Bet bija jau par vēlu, un aktieri 7.martā dzīvoklī atrada mirušu.

Kā ziņoja portāls Mixnews, Paņina bēres notiks 12.martā.


Написать комментарий