Jau otro reizi Balvos organizēja Lauku labumu tirdziņu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Portālam Gorod.lv Balvu novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Ineta Krakupe pastāstīja, ka 9.martā Balvos jau otro reizi notika Lauku labumu tirdziņš, tirdziņā piedalījās 45 lauksaimnieki, meistari un mājražotāji ne tikai no Balviem, bet arī no kaimiņu novadiem.

Pēc I.Krakupes teiktā piedāvātais asortiments bija plašs – rotājumi, adītās lietas, koka priekšmeti, sveces, darījumi no trikotāžas, grāmatas, pirts slotas, medus, alus, maize, kūpinājumi, dārzeņi, dzīvie truši un daudz kas cits – katrs apmeklētājs varēja atrast sev tīkamo.

Neskatoties uz to, pasākums risinājās no plkst. 9.00-14.00, pasākumā pulcējās liels cilvēku skaits, daži speciāli brauca no Viļakas, Gulbenes, Madonnas, Alūksnes un citām kaimiņu teritorijām.

Šā pasākuma mērķis ir atbalstīt lauksaimniekus, mājražotājus un meistarus, tas arī sekmē mazās uzņēmējdarbības attīstību. Protams, sākotnējā etapā ir grūtības, bet skatoties kā norisinājās pasākums var droši teikt, ka mērķis ir sasniegts. Līdzīgus tirdziņus plāno novadīt katra mēneša otrajā sestdienā.

Svarīgi tas, ka Balvu novada Tūrisma informācijas centrs aicina visus, kuri vēlās iesniegt pieteikumus un piedalīties Lauku labumu tirdziņā. Nomas maksa par tirdzniecības vietu ir 1,50Ls.


Написать комментарий