«Daugavpils ūdens» ūdens dienas ietvaros organizēs ekskursiju skolēniem uz sava uzņēmuma muzeju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

12.martā pašvaldības uzņēmuma „Daugavpils ūdens” darbinieki 20.bērnu dārza audzēkņiem Starptautiskās ūdens dienas ietvaros 22.martā organizēs ekskursiju.

Uzņēmuma reklāmas speciāliste Olga Bumažnikova portālam Gorod.lv pastāstīja, ka katru gadu „Daugavpils ūdens” šajā dienā cenšas rīkot ekskursijas un izglītojošos pasākumus. Tā pagājušajā gadā ekskursijā piedalījās pedagoģi no Bauskas, kurus iepazīstināja ar uzņēmuma objektiem un pastāstīja interesantu informāciju par ūdensapgādi.

Šogad uzņēmums sadarbība ar vienu no bērnu dārziem nolēma novadīt zīmējumu konkursu un piedāvāja bērniem apmeklēt uzņēmuma muzeju. 20.bērnu dārza audzēkņi dosies ekskursijā un varēs iepazīties ar interesantiem eksponātiem un uzzināt, no kurienes ņemas ūdens, kādu ūdeni drīkst dzert, cik ūdens nepieciešams, lai nomazgāties, kādā veidā ir jāekonomē ūdens.

O. Bumažnikova pastāstīja, ka konkursa uzvarētāji varēs doties ekskursijā, kā arī citi, kuri vēlas. Uzņēmuma darbinieki pastāstīs par uzņēmuma attīstības vēsturi. Muzejs atrodas pirmās stacijas ēkā, tā bija uzcelta 1889.gadā. Muzejā var apskatīt ūdens mērītājus, dažādas shēmas un ierīces, eksponātus, saistītus ar vēsturisko attīstību, apmeklējot muzeju varēs iegūt daudz interesantu faktu par ūdeni.


Написать комментарий