Džordžs Klūnijs izšķīries no mīļotās sievietes

foto: spletnik.ru
foto: spletnik.ru

Daudzas sievietes visā pasaulē sāka apskaust Steisiju Kībleri, kad 2011.gada jūlijā viņa sāka tikties ar Holivudas siržu lauzēju Džordžu Klūniju, tomēr tagad abu attiecībām pienācis gals, vēsta ārvalstu mediji.

Tiek ziņots, ka 51 gadus vecais aktieris Džordžs Klūnijs, kurš šobrīd atrodas Berlīnē, kur filmējas jaunā kinolentē, un 33 gadus vecā Steisija Kīblera ir izšķīrušies, tā kā sapratuši, ka vēlas atšķirīgas lietas.

„Viņi apzinājās, ka viņu attiecības nenoslēgsies ar kāzām un bērniem, un Steisija ļoti vēlas bērnus un vīru tuvāko pāris gadu laikā,” izdevumam „The Sun” atklājusi kāda nu jau bijušā pāra paziņa.

Neskatoties uz savu gana cienījamo vecumu, Klūnijs vēl neesot gatavs iestūrēt laulības ostā, tieši tāpēc abu nākotnes plāni ne tuvu nesakrita, kālab tika pieņemts grūtais lēmums šķirties. Pavisam droši varam apgalvot, ka Džordžs Klūnijs ir Holivudas siržu lauzēja nosaukuma cienīgs, tā kā nespēj nostabilizēties dzīvē ar vienu sievieti pie sāniem.

Tomēr jāatzīst, ka Holivudas aktieris bijis īsts džentelmenis – viņš uzdāvinājis Steisijai dzīvokli un dārglietas, tādējādi pasakoties par kopā pavadīto laiku.

Atgādināsim, ka Klūnijs un Kīblere tikās aptuveni pusotru gadu. Abu attiecības aizsākās vienu mēnesi pēc Klūnija šķiršanās no iepriekšējās draudzenes – itāļu aktrises Elizabetes Kanalisas.


Написать комментарий