“Saules skolas” audzēkņi prezentēs sava radošā darba augļus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar izveidojušos tradīciju, mācību gada beigās Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola” piedāvā savu audzēkņu kvalifikācijas darbu izstādi. Arī šogad 16.aprīlī visi interesenti var piedalīties izstādes atklāšanā.

„Saules skolas” pasniedzēja Dagnija Urča pastāstīja portālam Gorod.lv, ka izstādē būs apskatāmi visu mācību programmu ap 30 absolventu darbi. Šāda veida pasākumi tiek rīkoti, lai piesaistītu potenciālo studentu uzmanību, kuri varētu apgūt dažādas specialitātes – sākot ar interjera dizainu un beidzot ar kokapstrādi. Tāpat visiem izstādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar dizaina un modes mūsdienīgām tendencēm, novērtēt jauno mākslinieku savdabīgo pasaules uztveri.

Pērn „Saules skolu” pabeidza rekordliels studentu skaits – 45 cilvēki, lielākā daļa no viņiem nolēma turpināt izglītību Latvijas un ārzemju augstskolās, bet absolventu kvalifikācijas darbi bija veltīti bērnu tēmai. Liela daļa no kvalifikācijas darbiem piedalījās Starptautiskajā dizaina izstādē, kas pagājušā gada rudenī norisinājās Rīgā.

Izstādes atklāšana notiks plkst.13:00.


Написать комментарий