“TAKA” pasludināta par Latgales plānošanas reģiona konkursa uzvarētāju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada domes tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūra „TAKA” piedalījās Latgales plānošanas reģiona izsludinātajā atklātajā konkursā.

23.aprīlī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika paziņoti konkursa uzvarētāji, par vienu no kuriem kļuva aģentūra „TAKA”.
Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” tūrisma speciāliste Mudīte Kiseļova paskaidroja portālam Gorod.lv, ka aģentūra piedalījās konkursa divās daļās, viena no kurām bija mācību brauciena uz Poliju, Latgali un Lietuvu rīkošana, līgumcena sastādīja 10 tūkstošus eiro. Savukārt otrā iepirkumu konkursa daļa bija saistīta ar promotūru rīkošanu žurnālistiem un tūrisma operatoriem no Sanktpēterburgas, līgumcena – ap 9 tūkstošiem eiro.

M.Kiseļova pastāstīja, ka projekta „Mācību braucienu un promotūru organizēšana” ietvaros aģentūrai „TAKA” būs jāorganizē 37 žurnālistu un tūrisma operatoru no Sanktpēterburgas uzturēšanās, piecu dienu laikā viņi tiks iepazīstināti ar Latgales reģiona dabu un tūrisma iespējām. Tādējādi jūnijā ārzemju viesi apmeklēs Balvus, Ludzu, Rēzekni, Aglonu, Preiļus un, protams, Daugavpils novadu.
Aģentūras galvenais mērķis ir Daugavpils novada popularizēšana.

Jāatzīmē, ka konkursa rezultāti ir pārsūdzami 11 dienu laikā no to paziņošanas dienas, t.i., līdz 3.maijam.


Написать комментарий