Selēna Gomesa pastāstīja par Bībera mazajiem izmēriem

foto: gossipgirl.alloyentertainment.com
foto: gossipgirl.alloyentertainment.com

Aktrise un bijusī Džastina draudzene pastāstīja par savu intīmo dzīvi ar pop – zvaigzni. Selēna pat aprakstīja sava bijušā drauga dzimumorgānu īpatnības, vēsta womanhit.ru.

Aktrise Selēna Gomesa deva atklātus komentārus, kuros pastāstīja par savu seksuālo dzīvi ar savu bijušo mīļoto  - jaunieti Džastinu Bīberu. Pēc Selēnas vārdiem bijušā drauga „vīrieša lepnumam” ir smieklīgs izmērs. Intervijā ar E!News uz reportiera komplimentu par to, ka Selēna izskatās brīnišķīgi  un, iespējams, tas satrauks Džastinu Bīberu, Gomesa negaidīti atbildēja: „Grūti teikt, kad Džastins ir uzbudināts, jo viņa loceklis ir ļoti mazs”.

„Dažreiz, lai izprovocētu tuvību, es sāku dejot viņam striptīzu. Un dažreiz pat nevarēju saprast, vai viņš ir uzbudināts vai nē, jo atšķirība starp šiem diviem stāvokļiem bija ne vairāk kā 2 milimetru starpība,” turpināja atklāti stāstīt Gomesa.

Tad šokētais žurnālists nolēma precizēt, par cik lielu izmēru iet runa: „Mazāks, nekā vidēja izmēra gurķis?”

„Godīgi sakot, esmu redzējusi pastas tūbiņas lielākas par Džastina Bībera lepnumu” – atbildēja Gomesa – „Un pastas tūbiņa ir daudz cietāka”.

Tāpēc aktrisei nāk smiekli par to, ka miljoniem meiteņu sapņo satikties ar Bīberu un uzskata viņu par seksa simbolu. „Dāmas, ja jūs neesat Āzijas pundurmeitenes, atbilstoši viņa intīmajām proporcijām, tad viņš nevarēs jūs apmierināt”, noslēdza Selēna.

Atgādināsim, ka Selēna Gomesa un Džastins Bībers izšķīrās pagājušā gada novembrī. Līdz tam pāris satikās divu gadu garumā.


Написать комментарий