D.Radionovs: SC uzlaboja savus rādītājus Daugavpilī, sadarbosimies ar tiem, kuri domā par pilsētas nākotni

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas sniegtajiem provizoriskiem rezultātiem Daugavpils pašvaldībā no „Saskaņas Centra” ievēlēti 4 deputāti: Dmitrijs Radionovs, Anatolijs Gržibovskis, Aleksejs Nikolajevs un Aleksandrs Samarins.

Dmitrijs Radionovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka tādi vēlēšanu rezultāti bija gaidāmi. Dmitrijs Radionovs kopējā ievēlēto deputātu sarakstā ieņem otro vietu.

„Šoreiz priekšvēlēšanu kampaņā Daugavpilī bija ļoti daudz nepatiesības, nepatiesas informācijas, neskatoties uz to SC izdevās uzlabot savus rezultātus. Mums ir svarīgi, ka vēlētāji novērtēja pozitīvi mūsu paveikto darbu, piedāvājumus un secinājumus. Par koalīciju pagaidām domāt agri, ir skaidrs, ka SC strādās ar tiem deputātiem, kuri domā par pilsētas nākotni un tās attīstību,” pastāstīja D.Radionovs.

Partijas līderis atzīmēja to, ka negarantē stabilitāti domē, jo ir ievēlēti kandidāti no septiņām partijām, situācija skaidrosies, kad notiks pirmās pārrunas, tad arī noskaidrosies, kādi deputāti ir saņēmuši vēlētāju uzticību.


Написать комментарий