Divriteņu stāvvietu iekārtošanas darbi Daugavpilī tiks pabeigti mēneša laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jūnijā Daugavpilī plānots pabeigt divriteņu stāvvietu iekārtošanas darbus, portālam Gorod.lv paziņoja Komunālās saimniecības pārvaldes ceļu inženieris Igors Prelatovs.

Atgādināsim, ka divas stāvvietas (no 14 vietām) tiks izveidotas pie Ledus Halles, kā arī Rīgas ielas un Viestura ielas krustojumā. 10 vietas tiks ierīkotas netālu no pludmales Dzintaru ielā un 10 vietas – pie pludmales Daugavpils reģionālās slimnīcas pusē. Tiek plānots ierīkot velostatīvus arī netālu no Domes Vienības laukumā, Centrālajā parkā un citās vietās.

Patlaban konstrukcijas jau izgatavotas un tiek montētas. Ar velostatīvu uzstādīšanu nodarbojas pašvaldības uzņēmums „Labiekārtošana – D”, kas pabeigs darbus pēc Pilsētas svētkiem.

Sakarā ar Pilsētas svētkiem aizkavēsies arī divriteņu stāvvietas iekārtošana Rīgas un Viestura ielu krustojumā: šeit Pilsētas svētku laikā tiks uzstādīta skatuve. I.Prelatovs atzīmēja, ka stāvvietas atrašanās vieta esot apstiprināta, darbi tiks veikti, tādēļ nākotnē skatuve šeit tiks uzstādīta savādāk. Savukārt stāvvietas iekārtošana pie Ledus halles jau uzsākta, darbi tiks pabeigti jūnija garumā.
 


Написать комментарий