L.Jankovska gandrīz pārliecināta, ka pierādīs vēlēšanās pieļautos pārkāpumus un iekļūs Domes sastāvā 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līvija Jankovska (apvienotais saraksts „Mūsu partija”/Reformu partija) uzrakstījusi iesniegumu Daugavpils pilsētas Vēlēšanu komisijai ar lūgumu pārbaudīt atsevišķu vēlēšanu iecirkņu darbu, kuros, pēc viņas rīcībā esošās informācijas, bija pieļauti pārkāpumi, kā rezultātā cilvēki nevarēja nobalsot, jo viņu vietā kāds jau bija parakstījies.

L.Jankovska paskaidroja portālam Gorod.lv, ka viņai esot dokumentālie pierādījumi, kuri apliecina pārkāpumus, kas tika fiksēti vēlēšanu dienā. Tādēļ apvienībai pietrūka vienas procenta simtdaļas jeb 2 balsu, lai pārvarētu 5% barjeru.

3.jūnijā plkst.16:00 notiks Daugavpils pilsētas Vēlēšanu komisijas sēde, kurā tiks lemts par turpmāko rīcību. L.Jankovska ir gandrīz pārliecināta, ka viņas rezultātam pievienos 2 balsis, kā rezultātā viņa kļūs par deputāti, jo saskaņā ar provizoriskiem rezultātiem viņa ar 1 626 balsīm ir saraksta līdere.

L.Jankovska piebilda, ka informāciju pārbaudīs arī Drošības policija. L.Jankovska ir sagatavojusi vēstules arī citām instancēm, nepieciešamības gadījumā viņa esot gatava vērsties tiesā.
 


Написать комментарий

LUDZU NEKASCOJIES KA IR TA IR