Latvijā izstrādāta laika plānošanas aplikācija 'LocBuzz'

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

SIA "DPA", viens no lielākajiem Latvijas IT nozares uzņēmumiem, izstrādājis Android ierīcēm paredzētu laika plānošanas mobilo aplikāciju "LocBuzz", kas atgādinās par svarīgu tikšanos un plānoto notikumu, lai lietotājs paspētu nokļūt līdz tikšanās vietai laikā.

"LocBuzz" dod iespēju tās lietotājam paļauties, ka atgādinājumu par tikšanos saņems laicīgi. Aplikācija, periodiski nosakot lietotāja pašreizējo atrašanās vietu, automātiski aprēķinās laiku, kas nepieciešams, lai nokļūtu līdz ieplānotās tikšanās vietai. Brīdī, kad būs pienācis laiks doties ceļā, "LocBuzz" par to brīdinās.

Aplikācijā izmantotās tehnoloģijas ļauj aprēķināt laiku, kas nepieciešams, lai nokļūtu galamērķī gan pārvietojoties ar automašīnu, gan dodoties kājām, tādējādi dodot iespēju izvēlēties atbilstošo pārvietošanās veidu katram no kalendārā reģistrētajiem notikumiem.

"LocBuzz" ir savietojams ar populārākajiem kalendāra risinājumiem, (Samsung SPlaner, Microsoft Exchange, Google Calendar, u.c.), līdz ar to lietotājam nav jāatsakās no pašreizējā rīka vai pakalpojumu sniedzēja, ar kura palīdzību plāno laiku. Ja vien informācija par ieplānotu tikšanos vai notikumu atrodas mobilajā ierīcē, un ir norādīta tikšanās vieta, "LocBuzz" lietotājs par to laicīgi saņems atgādinājumu.

Plānošanas procesam pietiks, ja tiks norādīts uzņēmuma nosaukums, kura telpās plānota tikšanās, restorāna vai biroja centra nosaukums. "LocBuzz" to automātiski atpazīs vai arī, piedāvājot dažādus izvēles variantus, aicinās norādīt vietu, kas visprecīzāk atbilst tai, kurā plānota tikšanās. Vēlāk, plānojot citu tikšanos šajā pašā atrašanās vietā, atkārtoti adrese jāprecizē nebūs, jo "LocBuzz" to būs jau iegaumējis un atpazīs automātiski.

LocBuzz aplikācija bez maksas ir lejupielādējama Google Play veikalā. Aplikācijas mājas lapa: locbuzz.com.

Vēlāk aplikācija būs pieejama arī iOS ierīcēm (iPhone, iPad).


Написать комментарий