Mis Latvija 2012 Rēzeknes bērnu patversmes bērniem sagādā patīkamu pārsteigumu

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

1. jūnijā, Bērnu aizsardzības dienā, pēc rēzeknietes „Mis Latvija 2013” titula ieguvējas Lilianas Garkalnes iniciatīvas Rēzeknes pilsētas Bērnu sociālo pakalpojumu centra bērniem bija iespēja apmeklēt Rēzeknes Fish SPA, kur mazie apmeklētāji varēja priecāties par zivtiņu procedūru – kāju pīlingu, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Pasākuma laikā bērnus sajūsmināja ne tikai zivtiņu procedūra, kas sniedza patīkamas un kutinošas sajūtas, bērni arī izzināja un pētīja zivtiņu dzīvi akvārijā.

Šī pasākuma mērķis ir iedrošināt bērnus nebaidīties no visa jaunā un paplašināt redzesloku, jo bērnībā iegūtajām emocijām ir liela nozīme personības attīstībā un veidošanā.

Paralēli procedūrām kopā ar Rēzeknes 3. vidusskolas skolēniem tika organizētas orientēšanās sacensības, kuru noslēgumā bērni atrada apslēpto mantu – lādi ar saldumiem, un, lai bērniem būtu spēks izbaudīt gan procedūru ar zivtiņām, gan dažādās sportiskās un intelektuālās aktivitātes, SIA „Pienenīte” parūpējās par garšīgām uzkodām.

Savukārt pēc procedūrām visi Rēzeknes Bērnu sociālo pakalpojumu centra bērni baudīja garšīgu saldējumu, kuru speciāli Bērnu Aizsardzības dienā sagādāja Ivars Silkāns.

Pasākuma organizatore Liliana Garkalne sirsnīgi pateicas visiem, kuri palīdzēja sagādāt bērniem šo kripatiņu prieka!


Написать комментарий