Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas uzņēmums atgriezies pie peļņas

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas a/s Rebir, kas nodarbojas ar ieguves rūpniecības, būvniecības un inženierbūves iekārtu vairumtirdzniecību, noslēgusi 2012. gadu ar 229 tūkst. Ls peļņu iepretim1,35 milj. Ls zaudējumem, kas uzņēmumam radās 2011. gadā, liecina Lursoft dati.

Tāpat pērn kompānija sasniegusi 5,5 milj. Ls apgrozījumu, kas ir par 4,15% vairāk nekā 2011. gadā. 2012. gadā uzņēmumā strādāja 86 darbinieki.

2012. gadā, līdzīgi kā iepriekšējos gados, uzņēmuma ražoto elektroinstrumentu galvenais noieta tirgus bijusi Krievija un citas NVS valstis, uz kurām eksportēti 80% saražotās produkcijas.

Turpmāk a/s Rebir vadība iecerējusi piedalīties attīstības un inovācijas projektos un turpināt paplašināt sadarbību ar Ķīnas tirgus uzņēmumiem elektroinstrumentu ražošanas un modernizācijas jomā, norādījusi uzņēmuma vadība.

Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas a/s Rebir reģistrēta 1991. gadā. Pērn arī uzņēmums reģistrējis divas komercķīlas, kuru kopējā summa veido 4,5 milj. Ls. Abu ķīlu ņēmēja ir a/s Citadele banka.

Kompānija nodarbojas ar ieguves rūpniecības, būvniecības un inženierbūvniecības iekārtu vairumtirdzniecību, koka taras ražošanu, plastmasas izstrādājumu ražošanu, metālu liešanu, metāla konstrukciju ražošanu, metāla kalšanu, presēšanu, štancēšanu un velmēšanu, kā arī pulvermetalurģiju, liecina informācija Lursoft.

A/s Rebir valdē darbojas tās priekšsēdētājs Nikolajs Simorevs un valdes loceklis Vasilijs Belovs. Uzņēmuma padomes priekšsēdētāja amata pienākumus pilda Jevgrafijs Platonovs, padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā darbojas Jevģenija Stavska, savukārt padomes locekļu amatā – Ņina Doroganiča, Jurijs Petrovs un Matvejs Šenderovs.


Написать комментарий