Ārpus kārtas izsludināts Mazo kultūras un tūrisma projektu konkurss

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūra „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” ārpus kārtas izsludina ikgadējo Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursu. Projektus konkursam var iesniegt līdz 12. jūnijam, ziņo Latgales pašvaldības portāls. 

Šogad konkursa nolikumā ir vairākas izmaiņas – projektus var iesniegt kultūras un tūrisma jomā gan fiziskas un juridiskas personas, gan arī pašvaldības iestādes un nevalstiskās organizācijas, projektu konkurss tiks īstenots vienu reizi gadā (līdz šim bija 2 reizes), katru gadu tiks noteikta konkursa prioritāte saskaņā ar Rēzeknes pilsētas kultūras un tūrisma attīstības stratēģiju, līdz ar to projekti, kas būs iesniegti atbilstoši prioritātei, vērtējot saņems papildus punktus.

Šī gada prioritāte ir aktivitātes, kas veicinās gājēju celiņa(ielas) iedzīvināšanu vai tiks īstenotas pa gājēju celiņu gar Rēzeknes upi, kas savieno Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru „Zeimuļs” un Austrumlatvijas reģionālo daudzfunkcionālo centru jeb „Latgales vēstniecību GORS”.

Projektu konkursa mērķis un uzdevumi: finansiāli atbalstīt kultūras un tūrisma daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu Rēzeknes pilsētā un veicināt sabiedrības līdzdalību Rēzeknes pilsētas kultūras un tūrisma attīstībā.

Projektu konkursā var piedalīties gan juridiskas personas, gan pilngadīgas un rīcībspējīgas fiziskas personas.

Finansējums tiks piešķirts 4 atbalstāmajiem projektiem (kopējais budžets Ls 2500), viena projekta realizācijai ne mazāk par Ls 150.
Projektu konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņš: no 2013.gada 13.maija līdz 12.jūnijam.

Pieteiktie projekti jārealizē laika posmā no 2013.g. 1.jūlija līdz 2013.g. 10.decembrim.

Projektu pieteikumi jāiesniedz personīgi vai jānosūta pa pastu, adrese: Pašvaldības aģentūrai „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”, Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, LV-4601 (118.kab.)

Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas pieejamas pašvaldības aģentūrā „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” darba dienās, kā arī pielikumā.

Nolikums 

Pielikumi: 1, 2, 3, 4, 5

 


Написать комментарий