Daugavpilī uzsākti vairāki kriminālprocesi par narkotisko vielu apriti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes darbinieki nepārtraukti veic dažādus profilaktiskus reidus un citus pasākumus pret narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgo apriti.

Pēdējās nedēļas laikā Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki efektīvi veikuši vairākus reidus visā reģiona teritorijā. Vairāki pārkāpumi šajā jomā tika konstatēti Daugavpils pilsētā, kā rezultātā policija uzsākusi četrus kriminālprocesus un atsavinājusi narkotiskas vielas. Uzsāktajos kriminālprocesos notiek izmeklēšana, kā arī tiek pārbaudītas vairākas personas, kuras iespējams ir saistītas ar narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, lietošanu, glabāšanu vai izgatavošana.

Tāpat arī profilaktisko pasākumu ietvaros, kas bija vērsti pret nelikumīgo narkotisko vielu apriti, policijas darbinieki pārbaudīja tā saucamo „aromātisko maisījumu” jeb „legālo narkotiku” pārdošanas vietas Daugavpilī, kā rezultātā tika izņemta nenoskaidrota augu valsts izcelsmes viela. Izņemtai vielai tika nozīmēta ekspertīze, lai noskaidrotu vai tā satur aizliegtās narkotiskās vai psihotropas vielas, kas būtu iekļautas LR aizliegto vielu sarakstā.


Написать комментарий