Pirmais vicemērs J.Dukšinskis: pirms veikt reformas nepieciešams noskaidrot kā tās ietekmēs pilsētas attīstību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālam Gorod.lv Jānis Dukšinskis paziņoja, ka 1.jūlijā bija ievēlēts kā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks, tas nebija pārsteigums, jo tas bija sasniegts pārrunu ceļā, kur bija apspriests jautājums par politiķu darbu.

J.Dukšinskis paskaidroja, ka partijas sarakstā pirmā bija Rita Strode, tā kā viņa atteicās ieņemt šo amatu, tāpēc piedāvāts ieņemt amatu bija J.Dukšinskim. J.Dukšinskis piekrita, jo agrāk ieņēma šo amatu, tāpēc ir pieredze šajā jomā.

Sfēras, kuras pārstāvēs vicemērs ir izglītība, sports, sociālā sfēra Toties, paskaidroja, J.Dukšinskis, nākotnē ir iespējams, ka paliks tikai viens vicemērs, jo tuvākajā laikā uzsāks jaunā pārvaldes modeļa ģenerēšanu, kurš jau pastāv Rīgas pilsētas domē, kur ir priekšsēdētājs un viens vicemērs, komiteju vadītāji.

Šīs reformas nebūs īstenotas uzreiz, pakāpeniski uzsāks to realizāciju. Atbildot uz jautājumu, vai deputāts veiks reformas, jaunievēlētais vicemērs atzīmēja, lai veikt reformas nepieciešams skatīties kā tas ietekmēs pilsētas attīstību, vai tās efektīvi strādās nākotnē. Pēdējos gados neesmu saskāries ar uzticēto man komiteju darbu, tāpēc sākotnēji nepieciešams izanalizēt situāciju un tikai tad lemt par reformu īstenošanu, paskaidroja deputāts.

Runājot par jauno domes sastāvu deputāts atzīmēja, ka kopumā ar ievēlēto sastāvu ir apmierināts. „Dažiem cilvēkiem varbūt vēl nav pieredzes, bet ir vēlme strādāt, tāpēc pieredzi noteikti gūs,” pastāstīja deputāts.


Написать комментарий