Eksperts par Repši: Velns bada laikā pat mušas ķer

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Politiskās aktivitātes pirms parlamenta vēlēšanām būs atkarīgas no tā, kā ar savu jauno partiju izšaus bijušais premjerministrs Einārs Repše un vai politikā ienāks bijusī Valsts kontroliere Ingūna Sudraba, uzskata sabiedrisko attiecību eksperts Mārcis Bendiks, kas kļuva par radio Baltkom raidījuma "Razvorot" viesi.

Runājot par bijušo Valsts kontrolieri, Bendiks teica, ka Sudraba noklusē, sakot, ka viņai nav politisko ambīciju.

"Viņai nav ambīciju kļūt par ierindas deputātu, viņai nav ambīciju kļūt par premjeru. Viņai ir ambīcijas no sākuma kļūt par prezidentu un pēc tam aizbraukt uz Eiropu. Bet viņas izredzes pasliktinās ar katru dienu. Viņa taču ir bijusī kontroliere, jau sen bijusī. Pēdējā laikā mēs par viņu maz dzirdam. Viņai bija harizma, kamēr viņa visiem receptes dalīja. Bet parādījās Repše, kuram normālā sabiedrībā nebija nekādu izredžu, Latvijas politikas vājuma dēļ viņas kļuva ne par to sliktāko figūru, kā saka, velns bada laikā pat mušas ķer. Un tagadējā situācijā Sudraba atkal ir resurss, viņa taču ir labāka par Repši," saka Bendiks.

Jāatgādina, ka Repše gatavojas 2014. gadā gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Pusgada laikā viņš solījis prezentēt savu jauno partiju.

Savukārt par Sudrabu kā iespējamu politiķi jūnija vidū atgādināja bijušais prezidents Guntis Ulmanis. Viņš pat piebilda, ka Sudrabai ir pietekami spēcīga komanda.

Tikmēr pati Sudraba to noraida.


Написать комментарий