Starptautiskā Jaunatnes diena šogad tiks atzīmēta ar foto akciju

foto: jaunatne.gov.lv
foto: jaunatne.gov.lv

12. augustā visā pasaulē tiek svinēta Starptautiskā jaunatnes diena, šogad mūsu valstī tā tiks atzīmēta ar foto akciju „jaunatne var – mūsdienu Latvijas jaunieša portrets”.

„Varbūt Tu uzvarēji olimpiādē, iestājies augstskolā, kļuvi par deputātu, iemācījies pagatavot sušī vai Tev ir citi sasniegumi? Pastāsti par tiem!” tāds ir sauklis konkursā, kurā tiek aicināti piedalīties Daugavpils jaunieši, tā novada un visas valsts jaunie cilvēki.

Organizatori aicina visus interesentus fotografēties tieši 12. augustā, tādā veidā atzīmējot Starptautisko jaunatnes dienu, pēc tam līdz 23. augustam šīs sava drauga, kaimiņa, paziņas vai sevis paša fotogrāfijas ir jāievieto virtuālajā galerijā (www.draugiem.lv/ jaunatneslietas).
Saskaņā ar konkursa noteikumiem, fotogrāfijā redzamajam jaunietim ir jābūt 13-35 gadus jaunam, zem foto jānorāda vārds, uzvārds, vecums un dzīvesvieta (pilsēta vai novads), kā arī lielākais jaunā cilvēka sasniegums.

Jāatzīmē, ka katrs dalībnieks var izvietot neierobežotu fotogrāfiju daudzumu, bet viena un tā paša cilvēka dažādas fotogrāfijas netiks ievietotas.

Uzvarētāji tiks paziņoti akcijas pēdējā dienā – 28. augustā. Plkst. 15.00 tiks paziņoti 3 uzvarētāji, kuri būs visvairāk savākuši „man patīk”, kas ir balsis, par to katrs no viņiem dabūs pa divām biļetēm uz koncertu „Hurts” Rīgā.


Написать комментарий