Projekta par tematiskiem ciemiem dalībnieki dosies pieredzes apmaiņas braucienā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Drīzumā, jau šā gada septembrī, 30 dažādu Daugavpils novada ciematu iedzīvotāji, pašvaldības speciālisti un projekta „Tematiskā biznesa attīstība un tematisko ciematu komandu iespēju paplašināšana Latgales un Radviliškis reģionos” dalībnieki dosies pieredzes apmaiņas braucienā. 

Daugavpils novada domē preses konferencē par to paziņoja kultūras un tūrisma aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradovskis.
Pēc R. Gradovska vārdiem, galvenais brauciena mērķis ir veicināt ekonomisko un sociālo attīstību pārrobežu līmenī, paplašinot tematisko ciematu ideju rindu, kurām ir tradicionāli pirmssākumi, kā arī attīstīt uzņēmējdarbību un darba tirgu, uzlabot dzīves līmeni un palielināt reģiona pievilcību.

Atgādināsim, ka Daugavpils novada kultūras un tūrisma aģentūra „TAKA” uzvarēja Latgales reģiona plānošanas atklātajā konkursā uz apmaiņas brauciena organizēšanu jau 22. jūlijā.

Tāpēc „TAKA” organizē 5 dienu pieredzes apmaiņas braucienu Polijā 30 dažādu Daugavpils novada ciematu iedzīvotājiem, pašvaldības speciālistiem un projekta partneriem.

Pie tam, tai jāorganizē divas dienas ilgu braucienu uz Lietuvu un divas dienas ilgu braucienu pa Latgali. Šā pasūtījuma izpilde, kas sastāda 12 000 eiro (bez PVN), ir ieplānota līdz 2013. gada 15. decembrim.


Написать комментарий