Sākas Jaunā Talantu Fabrika

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 19. augustā, 15 talantīgi jaunieši, kuru sirdslieta ir mūzika, sāks ceļu pretim slavai šovā Jaunā Talantu Fabrika, informēja TV3 pārstāve Marta Zandersone.

12 nedēļu garumā dalībnieku gaitām būs iespējams sekot arī kanālā TV3 - darba dienās plkst. 13.40 Jaunās Talantu Fabrikas dienasgrāmatās, bet debijai uz lielās šova skatuves – no 26. augusta pirmdienās plkst. 21. Dalībnieku ikdienai visu dienu ikviens varēs sekot Kanālā 2.

Sākot no 26. augusta ik pirmdienu plkst. 21 TV3 skatītāji varēs vērot Jaunās Talantu Fabrikas koncertus un novērtēt dalībnieku nedēļas laikā sagatavotos priekšnesumus. Pirmajā koncertā uz šova skatuves debiju piedzīvos piecpadsmit gados jauni, atraktīvi dalībnieki.

Dona komandas sastāvs – Aminata Savadogo, Elizabete Skrastiņa, Rihards Andris Bērziņš, Mārtiņš Ābelītis un Arturs Orba. Jolantas Gulbes - Paškevičas skolnieki – Ilva Karro, Edgars Gusts, Dāvis Mazurenko, Guna Leščinska un Ilze Skarbule. Savukārt Edgara Kramiņa jaunie talanti – Gunta Meņģele, Linda Mežore, Ieva Pauliņa, Rita Riteniece un Pāvels Fomkins. Jauniešus vērtēs četri žūrijas pārstāvji, no kuriem trīs vienlaikus ir šova mentori, un viens mainīgais vērtētājs.   

Pirmajā koncertā, 26. augusta vakarā, Kanāla 2 šovā skanēs dalībnieku pašu izvēlētas dziesmas, kuru autori ir Latvijas mūzikas grandi – Raimonds Pauls, Uldis Marhilēvičs, Zigmars Liepiņš un gaidāms arī traks skaņdarbs no Labvēlīgā Tipa repertuāra.

To, kāds izvērtīsies ceļš pretim slavai, ik pirmdienu lielajos koncertos ar savu balsojumu noteiks Kanāla 2 un TV3 skatītāji, un kompetenta žūrija. Divi dalībnieki, kas koncertā ieņems pēdējās vietas, otrdienas vakarā sēdīsies uz izbalsošanas krēsliem, un viņiem pievienosies dalībnieks, par kuru tiks visvairāk nobalsots iekšējā balsojumā. Dalībnieku likteni par palikšanu Kanāla 2 šovā tiešraidē lems skatītāji.

 


Написать комментарий