Tiek plānots, ka sākot ar 1.septembri DZKSU sāks slēgt līgumus ar Daugavpils iedzīvotājiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā vēstīts, šī gada 15.augustā no amata tika atbrīvots Daugavpils Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma (DzKSU) valdes loceklis un vadītājs Andris Švirksts.

Daugavpils pilsētas domes vadītājs Jānis Lāčplēsis paskaidroja, ka atlaistā uzņēmuma vadītāja darbs pēdējos gados neapmierināja mūsu pilsētas vadību, kurai bija pretenzijas, piemēram, pret to, kā mājas tiek nodotas iedzīvotājiem, jo DzKSU pret šo procesu bija visai formāla attieksme.

Tādēļ jaunai pagaidu vadībai tika uzdots organizēt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apkalpošanas līgumu sastādīšanu un saskaņošanu ar Daugavpils pilsētas domi.

Vicemērs Pēteris Dzalbe paskaidroja, ka kopš 2010.gada spēkā ir stājies likums, kas paredz obligātu līguma slēgšanu starp apkalpojošo organizāciju un daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotājiem. Pēc līguma noslēgšanas organizācijai jādarbojas minētā līguma ietvaros.

„Diemžēl šobrīd DzKSU nav noslēdzis šāda veida līgumus, tādēļ uzņēmuma vadība izstrādā šo dokumentu, kuru apstiprinās pašvaldība.

No šī gada 1.septembra tiks uzsākta daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apkalpošanas līgumu noslēgšanas procedūra”, pastāstīja pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks.

Viņš pagaidām neziņoja sīkāku informāciju par jaunu līgumu formu un noslēgšanas procedūru.


Написать комментарий