Vasaras pēdējā nedēļā sinoptiķi sola saulainu un siltu laiku

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Augusta pēdējā nedēļā Daugavpilī gaidāms pārsvarā silts, saulains un sauss laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Pirmdien, 26.augustā, mūsu pilsētā saglabāsies skaidrs un saulains laiks, nokrišņi nav gaidāmi. Gaiss iesils līdz +21 grāda pēc Celsija skalas. Naktī gaisa temperatūra būs +8...+atemperatas. ulains laiks, 9 grādi.

Naktī uz pirmdienu un pirmdienas rītā daudzviet Latvijā zāles virskārtā tika novērota pirmā salna. Latgalē salna pagaidām nav novērota. Naktī uz svētdienu gaisa temperatūra pazeminājās līdz -0,1 grādam Skrīveros un Zosēnos, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Neskatoties uz aukstām naktīm, ūdens temperatūra mūsu valsts ezeros un upēs joprojām ir +17...+19 grādi.

Sinoptiķi prognozē, ka vasaras pēdējā nedēļā Daugavpilī saglabāsies skaidrs un silts laiks, gaiss iesils vidēji līdz +20...+23 grādiem. Tuvojoties brīvdienām, mākoņu daudzums varētu palielināties, tomēr laiks būs silts un sauss.

Saskaņā ar meteorologu informāciju, jaunā mācību gada pirmajā dienā, pirmdien, 2.septembrī, gaidāms pārsvarā silts laiks, gaisa temperatūra būs +19 grādi, gaidāms mainīgs mākoņu daudzums.


Написать комментарий