Šāvējiem Latvijas rekords un citi sasniegumi

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

23. un 24. augustā Ādažos norisinājās Latvijas čempionāts lietišķajā šaušanā, kurā Daugavpils šāvēji kopējā komandu ieskaitē ieņēma augsto otro vietu, pie tam vienā no vingrinājumiem laboja valsts rekordu.

Trīs dažādos vingrinājumos savu meistarību demonstrēja 17 komandu pārstāvji. Daugavpils delegācija ar 117 punktiem ieņēma otro vietu. Atsevišķos vingrinājumos labākie sasniegumi bija šaušanā ar kaujas pistoli no 25 metriem. Daugavpils šajā vingrinājumā ieņēma pirmo vietu, pie tam laboja valsts rekordu.

Individuāli lielajā finālā Arta Vagale bija trešā, Eduards Puzo ceturtais, sestais bija Rihards Gerts, bet Juris Ancāns šoreiz astotais. Kopumā piedalījās 90 sportisti.

Ātršaušanas vingrinājumā un šaušanā ar kaujas ieroci Daugavpils komandai otrā vieta komandu ieskaitē. Ātršaušanā ar kaujas pistoli ceturtais bija Rihards Ģerts, bet Anete Vagale bija sestā starp 78 šāvējiem.

Šaušanā ar kaujas ieroci patīkami pārsteidza Vija Vagale, kura startēja starp vīriešiem un ar savu personisko rekordu ieņēma sesto vietu. Piektais bija viņas vīrs Andris Vagalis.


Написать комментарий