Ē.Mekšs: Cik mums zināms, Daugavpilij domātais pirmais vagons atrodas muitas noliktavās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tramvaju depo Jātnieku ielā 90, kur saskaņā ar līgumu piegādātājam jāpiegādā tramvaju vagoni, pagaidām neviens vagons nav saņemts, 17.septembra rītā portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils Tramvaju uzņēmuma vadītājs Ēvalds Mekšs.

Atgādināsim, ka ES projekta ietvaros pirmā vagona piegādes kārtējais termiņš beidzās 12.septembrī. Piegādātāju apvienības AAS "Белкоммунмаш" un SIA "Agmen Consulting Bureau" pilnvarotā persona Sergejs Batrakovs pirms tam ziņoja, ka gadījumā, ja krava veiksmīgi šķērsos muitu, vagons Daugavpilī tiks saņemts pirmdien, 16.septembrī.

Saskaņā ar Ē.Mekša rīcībā esošo informāciju, vagons atrodas muitas noliktavās, bet informācijas, ka krava ir šķērsojusi robežu, uzņēmumam pagaidām nav. Ēvalds Mekšs paziņoja, ka uzņēmums nav informēts par piegādes datumu, iespējams, tas esot saistīts ar to, ka piegādātāja pārstāvji nezina, kad krava varētu šķērsot robežu.

Uzņēmuma vadītājs neatbildēja uz jautājumu, ko par šo situāciju domā pilsētas vadība un ieteica griezties pie pilsētas domes priekšsēdētāja. Kā zināms, Jānis Lāčplēsis bija teicis, ka gadījumā, ja piegādātājs neievēros līguma nosacījumus, līgums ir jālauž. Portālam pagaidām nav izdevies noskaidrot, vai pilsētas domes priekšsēdētājs ir mainījis savu viedokli.


Написать комментарий