Šēra atteicās uzstāties Soču Olimpiādē geju apspiešanas dēļ 1

foto: apelzin.ru
foto: apelzin.ru

Pazīstamā ASV popdziedātāja un kinozvaigzne Šēra noraidīja saņemto Krievijas oligarha priekšlikumu uzstāties Soču ziemas Olimpiādes atklāšanas ceremonijā, solidarizējoties ar Krievijas homoseksuāļu kopu, kura tiek apspiesta, raksta The Guardian.

„Es nevaru nosaukt viņa vārdu, bet viens mans draugs – pazīstams oligarhs pajautāja man, vai es negribētu kļūt par Olimpisko spēļu vēstnesi un atklāt tās. Es uzreiz atteicos, jo gribu zināt, no kurienes nāk viss šis naids pret gejiem. Viņš atbildēja, ka krievu tauta nesaprot, ko ar to dara valdība ...”, - paziņoja Šēra intervijā Kanādas izdevumam Maclean’s.

Kā domā The Guardian, runa ir par Krievijas oligarhu Suleimanu Kerimovu, kurš ir kaislīgs dziedātājas piekritējs, kā arī ieņem 162. vietu pasaules bagātāko cilvēku saraksta Forbes versijā.

Tieši Kerimovs 2012. gada decembrī sarīkoja privāto Šēras koncertu Maskavā, bet pēc tam arī savās dzimtajās mājās Dagestānā šī gada jūlijā.

Atgādināsim, ka Šēras meita Čestiti San Bono 2009. gadā veica dzimuma maiņas operāciju un kļuva par vīrieti, nomainot arī vārdu uz Čezs Salvatore. Šēra no paša sākuma solīja palīdzēt savam bērnam „smagajā ceļā”. „Es to nevaru saprast, bet centīšos ar visiem saviem spēkiem”, - tad atzinās Šēra.

Vairāk nekā pēc astoņu gadu pārtraukuma Šēra sāk tūri ”The Never Can Say Goodbye”, kura notiks ASV un Eiropas valstīs, un sekos Šēras 26. studijas plates izdošanai „Closer to the Truth” 2013. gada 30. septembrī. Koncerti tūres ietvaros Krievijā nav ieplānoti.


Написать комментарий

Sen jau laiks atklāt peder astu Olimpiādi!Ar mums tīkamiem sporta veidiem!