Jaunas video un audio ierakstīšanas iekārtas Daugavpils novada domei izmaksās 5,5 tūkstošus latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 5.augustā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās informācija par to, ka Daugavpils novada dome ir izsludinājusi atklātu konkursu par augstas kvalitātes video un audio ierakstīšanas iekārtas komplekta iepirkumu.

Savukārt 23.septembrī tapa zināms, ka par konkursa uzvarētāju tika atzīta SIA „UAB Televizijos sistemos ir irengimai”, kura sniegs savus pakalpojums par 5,500 latu.

Saskaņā ar informācijas paziņojumu par līgumu konkursā piedalījās 3 firmas, tomēr zemāko līgumcenu piedāvāja tieši firma no Lietuvas.

Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa nolikumu, augstas kvalitātes video un audio ierakstīšanas iekārtas komplekts ir nepieciešams ziņu sižetu videoierakstiem, kā arī skaņas ierakstiem. Pēc tehniskās specifikas datiem, komplektā jābūt videokamerai, statīvam, kameras somai, aizsargājošam ūdensnecaurlaidīgam pārvalkam, adapteriem, atmiņas kartei, mikrofonam, austiņām audiosignāla uztveršanai, diviem rezerves akumulatoriem, zoom objektīva tālvadības pultij.

Jāpiebilst, ka konkursa rezultāti var tikt pārsūdzēti 11 dienu laikā no to paziņošanas dienas.


Написать комментарий