Vaboles jaunieši aicina piedalīties projekta “ReLight” aktivitātēs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sākot no 1.augusta līdz 22.novembrim Vaboles pagasta jauniešu biedrība „Ļepetņīks” īsteno programmas „Jaunatne darbībā” apstiprināto jauniešu iniciatīvu projektu „ReLight – liec gaismai uzaust tumsā”,  kura mērķis ir veicināt Daugavpils novada jauniešu radošuma un uzņēmīguma garu.

Projekta koordinatore Anta Jukša paziņoja portālam Gorod.lv, ka šī projekta ideja ir veiksmīgs turpinājums pagājušā gadā īstenotajam  nakts festivālam „ReLight”, kas tapa pateicoties Daugavpils novada projektu konkursam „Uzlabosim savu ikdienu”.

Šogad novada jaunieši tiek aicināti piedalīties šādās ReLight aktivitātēs: 5 aktivitāšu aplis, pudeļburku darbnīca, gaismas saspēles un gaismas cilvēka uzvedumu iestudējumos.

„Esam parūpējušies par radošajām darbnīcām nepieciešamajiem materiāliem – plastikāta pudelēm un stikla burkām. Jāpiebilst, ka lielākie pasākumi notiks oktobrī, bet noslēguma pasākums – novembra sākumā”, pastāstīja Anta Jukša.

Pēc projekta koordinatores vārdiem, noslēguma pasākumā apmeklētājiem tiks parādīti iepriekšminēto aktivitāšu rezultāti, līdz ar to pasākums būs gana košs, iedvesmojošs un nakts laternām bagātāks, uzburot pasakainu āra atmosfēru. Notiks arī apbalvošanas ceremonija un diskotēka. Vaboles jaunieši aicina visus interesentus aktīvi piedalīties projekta „ReLight” aktivitātēs.


Написать комментарий