“Daugava” nespēj tikt galā ar “Jelgavu”

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Latvijas futbola Virslīgā labu iespēju nostabilizēties trešajā vietā neizmantoja “Daugavas” futbolisti, kuri savā laukumā nospēlēja 0:0 ar “Jelgavu”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Iepriekšējās tikšanās reizes šajā sezonā noslēdzās ar “Daugavas” uzvarām, bet pieveikt pretinieku arī trešo reizi neizdevās. Lai arī “Daugavai” piederēja teritoriāls pārsvars spēlē pret turnīra vājāko komandu, vārtu gūšanas momentu nebija daudz. 

Visvairāk briesmu pie pretinieku vārtiem radās otrajā puslaikā pēc daudzajām standartsituācijām, taču bumba spītīgi nelidoja vārtos. Labas iespējas izraut uzvaru bija arī jelgavniekiem, kuri vienreiz trāpīja pa vārtu stabu, bet vēl vienu reizi izcils vārtos bija “Daugavas” vārtsargs Aleksandrs Vlasovs. 

Vārti tā arī netika gūti un komandas turnīra tabulā katra tika pie punkta. Neveiksmi šajā kārtā piedzīvoja arī Rīgas “Daugava”, kas nespēja gūt vārtus pret Jūrmalas “Spartaku”. Daugavpils “Daugava” no rīdziniekiem, kas atrodas trešajā pozīcijā, atpaliek vienu punktu. 

Daudz labāk 1. futbola līgā nospēlēja Bērnu Futbola centrs “Daugava”, kas savā laukumā ar 8:0 sagrāva Rīgas “Daugavas” dublierus. Četrus vārtus guva Pāvels Riževskis.


Написать комментарий