Vīrietis internetā nopirka krēslu – slepkavu 1

foto: wales news service
foto: wales news service

56 gadus vecais Viljams Haringtons bija sajūsmā par savu jauno relaksācijas ādas atzveltnes krēslu, tomēr viņš pat nevarēja iedomāties, kādas problēmas drīzumā radīs šis viņa pirkums.

Vīrietis, kurš divus gadus mocījās ar noslēpumaino ādas slimību, konstatēja, ka to provocēja toksiskais atzveltnes krēsls, kuru viņš iegādājās eBay interneta izsolē.

Divus gadus Haringtons cieta no sāpīgām un niezošām čūlām, kuras bija izvietotas pa visu ķermeni. Pēc Viljama vārdiem viņam dažkārt likās, ka viņa ķermenis deg. Terapeits, pie kura viņš devās pēc pirmo slimības pazīmju parādīšanās, nevarēja palīdzēt un nosūtīja viņu pie profila speciālista. Pēc vīrieša apskates ārsts veica vairākas analīzes un secināja, ka Haringtons ir nonācis kontaktā ar kaut kādu indīgu vielu, - vēsta fedpost.ru.

Pēc tam vīrietis noskaidroja, ka brīnišķīgais ādas atzveltnes krēsls bija no toksisko mēbeļu partijas, kura tika atsavināta no veikaliem pēc daudzām sūdzībām par alerģiskām reakcijām. Bet pārdevējs nebrīdināja Haringtonu par iespējamo bīstamību, kad pārdeva viņam krēslu interneta izsolē.

„Katru reizi, kad es sēdēju šajā atzveltnes krēslā, tas indēja manu ķermeni, bet es to pat nenojautu. Krēsla dēļ es pastāvīgi kasījos. Es nevarēju noturēties un skrāpēju ādu līdz asinīm. Dažkārt man likās, ka mani apcep”, - pastāstīja Haringtons.

Intervijā Mail Online vīrietis atzinās, ka pēdējie divi viņa dzīves gadi bija īsts murgs. „Es nevaru izteikt vārdos to, ko esmu pārdzīvojis šī krēsla dēļ”, - paziņoja Viljams.

Misters Haringtons iegādājās atzveltnes krēslu eBay izsolē, un drīz pēc tam, kas krēsls tika piegādāts, viņam parādījās izsitumi. Lai noteiktu to izcelsmi, viņam un ārstiem bija nepieciešami 18 mēneši. Viljama terapeits atzinās, ka neko līdzīgu agrāk nebija redzējis, izrakstīja pacientam steroīdu ziedes un nosūtīja viņu pie dermatologa. Tikai pēc vairākiem mēnešiem vīrietis pamanīja, ka nieze pastiprinās pēc sēdēšanas iecienītajā ādas atzveltnes krēslā.

Tad Haringtons nolēma papētīt internetā informāciju un konstatēja, ka krēsli tika atsavināti no veikaliem tādēļ, ka bija apstrādāti ar dimetilfumarātu – vielu, kura var izraisīt ekzēmu.

Uzzinājis patiesību par savu atzveltnes krēslu, vīrietis to noslēpa garāžā, un viņa alerģija un izsitumi pakāpeniski pārgāja.



Написать комментарий

Izmest to draņķi, nē, noslēpj garāžā, lai pēc laika kādam "pa lēto" iesmērētu:DDD