Krāslavas novadā notiks uzņēmēju gada balva

foto: kraslava.lv
foto: kraslava.lv

Krāslavas novada pašvaldība šogad organizē konkursu „Krāslavas novada uzņēmēju gada balva”, kura mērķis ir apzināt un godināt tos novada uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību novadā, informē Krāslavas novada portāls.

Pretendenti dalībai konkursā - uzņēmēji, kuru saimnieciskā darbība noris Krāslavas novadā un kuri ir reģistrēti Valsts ieņēmumu dienestā kā nodokļu maksātāji.

No 2013. gada 23. septembra līdz 2013. gada 1.oktobrim Krāslavas novada domes izveidotā konkursa komisija izvirza 3 - 5 pretendentus balvas saņemšanai konkursa nominācijās - gada lauksaimnieks, gada ražotājs, gada tirgotājs, gada amatnieks, gada jaunais uzņēmējs un gada naktsmītne.

No 2013.gada 1.oktobra līdz 2013.gada 31.oktobrim novada iedzīvotāji un viesi tiek aicināti atbalstīt labāko pretendentu katrā nominācijā.

Aptaujas tiks publicētas Krāslavas novada pašvaldības mājas lapā, informatīvajā biļetenā „Krāslavas Vēstis”, sociālajā tīklā www.draugiem.lv un būs pieejamas Krāslavas novada pagastu pārvaldēs, kā arī citās sabiedriskās vietās.


Написать комментарий