Saeimas deputāts Reskājs izstājas no Saskaņas Centra

foto: twitter.com
foto: twitter.com

Saeimas deputāts Vladimirs Reskājs izstāties no politisko partiju apvienības "Saskaņas Centrs" un sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa". 

Par savu lēmumu viņš jau ir informējis frakciju.

"Lēmumu pieņemt nebija viegli. Tomēr pēc konsultācijām ar saviem vēlētājiem, kuriem šobrīd vairāk kā jebkad ir nepieciešamība sajust politiķu darba rezultātus un Latvijas attīstības perspektīvas, saprotu, ka šīs intereses vislabāk varēšu pārstāvēt ārpus apvienības "Saskaņas Centrs", paziņojumā medijiem norāda Reskājs.

Viņš turpināšot strādāt pie tā, lai "partiju darbs tiktu pārorientēts uz valsts mērķtiecīgu attīstību. Politiķu dienaskartībā dominētu ekonomikas un reģionālās attīstības jautājumi, savukārt valsts pārvalde kļūtu efektīva un uz rezultātu tendēta. Ejot uz priekšu, politikai jākļūst racionālai, bet politiķiem jāspēj izvirzīt un sasniegt mūsu nāciju vienojošus mērķus".

"Esmu gatavs turpināt savu darbu politikā, tādēļ nestāvēšu malā, bet meklēšu domubiedrus. Vēlos panākt, lai iedzīvotāji lepojas ar Latviju, bet pārējā pasaule uzskata mūsu valsti par piemēru iedzīvotāju labklājības un ekonomikas attīstības jomā. Tam ir nepieciešamas pārmaiņas politiskajā kultūrā – mums vairāk jāsadarbojas un jāsadzird vienam otrs, lai Latvija attīstītos pozitīvā virzienā," sola deputāts.

Viņš arī pateicas saviem kolēģiem frakcijā un novēl viņiem veiksmi atsevišķās iesāktajās iniciatīvās.


Написать комментарий