Pilsētas dome izsludināja konkursu uz Baltkrievu kultūras centra vadītāja amatu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Par to tiek ziņots Daugavpils pilsētas domes portālā, kurā tāpat ir izvirzītas relatīvi nedaudzās prasības pretendentam.

Tā, potenciālajam Baltkrievu kultūras centra vadītājam jābūt ar augstāko izglītību, ne mazāk kā trīs gadu darba pieredzei vadošā amatā, turklāt vēlama darba pieredze pašvaldībā, valsts valodas zināšanām C1 līmenī, kā arī labām datorprasmēm.

Runājot par pretendentam izvirzāmajām personīgajām īpašībām, jaunajam Baltkrievu kultūras centra vadītājam nepieciešama komunikabilitāte, spēja strādāt kolektīvā, prasme organizēt un vadīt darbu, radoša pieeja darbam, augsta atbildības sajūta un apzinīgums, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus un atbildēt par tiem.

Visus interesentus ar amata pienākumiem aicina iepazīties Daugavpils pilsētas domes 209.kab. pie personāla speciālistes, Savukārt Pieteikumus un CV lūdz sūtīt līdz 2013.gada 18.oktobrim Daugavpils domes izpilddirektora elektronisko pastu: andrejs.kursitis@daugavpils.lv vai info@daugavpils.lv.

Atgādināsim, ka iepriekšējais Baltkrievu kultūras centra vadītājs Boriss Ivanovs tika atbrīvots no savu pienākumu izpildes gan Kultūras centrā, gan no deputāta pilnvarām Daugavpils domes 10.oktobra sēdes gaitā.


Написать комментарий