“Dinoporno”: Kā kļūt bagātam, rakstot par seksu ar dinozauriem

foto: topnews.ru
foto: topnews.ru

Dinozauru seksuālā dzīve vēl pavisam nesen zinātnei bija liela mīkla, ironizē El Mundo. Bet šodien dinozauri ir kļuvuši par erotisko romānu varoņiem par sievietēm, kuras ir ar mieru izklaidēties, raksta žurnālists Pablo Skarpelini. 

Šo romānu pieprasījums ir tik liels, ka šī literārā fenomena autori – divas Teksasas studentes nespēj laist tirgū jaunas grāmatas un labi pelna.

„Viņas sauc sevi par Kristi Simsu un Eilaru Brenvenu, viņas ir apmēram 20 gadus vecas, pagaidām viņas negrib atklāt savus īstos vārdus”, – vēsta autors par rakstniecēm. Grāmatu nosaukumi kaut kas tamlīdzīgs kā „Triceratopsa nolaupītā”, uz grāmatu vākiem – bikini tērptas sievietes, kuras atklāti vēlas, lai viņus nolaupa dinozauri.

Šīs grāmatas pieder pie „bulvāru lasāmvielas” kategorijas. Komerciāli, parasti slikti uzrakstīti romāni, kas tomēr piesaista miljonus lasītāju, kuri aizraujas ar grāmatām ar pretenzijām uz sadomazohismu, kaut kas līdzīgs E.L. Džeimsas romānam „Piecdesmit pelēkā nokrāsas”, – raksta autors.

Tieši no Džeimsas piemēra, kura kļuva bagāta, izdodot savus romānus patstāvīgi, iedvesmojās Brenvena. Bet seksa ar dinozauriem ideja radās spontāni un sākumā likās pārāk mežonīga, lai to īstenotu dzīvē.

Vai rakstnieču duets pelna daudz? „Mēs divatā – vairāk nekā viena mūsu paziņa, kura ir Boeing inženiere ar daudzu gadu stāžu”, – saka Benvena. 


Написать комментарий