Sakārtoja Līvānu baznīcas teritoriju un uzsāka ērģeļu restaurāciju

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Iniciatīvas grupa „con Amore” ir noslēgusi projekta darbus Mazo Grantu programmas ietvaros ar Līvānu novada pašvaldības līdzfinansējumu „Līvānu Svētā Erceņģeļa Miķeļa Romas katoļu baznīcas apkārtnes labiekārtošana”, ziņo Līvānu novada portāls.

Projekta rezultātā ir uzstādīti četri gaumīgi koka soliņi, sakārtota un apzaļumota baznīcas apkārtne. Projekta uzdevumu un mērķu izmaiņas rezultātā lielākā finansējuma daļa tika novirzīta Līvānu katoļu baznīcas ērģeļu restaurācijai.

Par savāktajiem naudas līdzekļiem tika veikta vēlreizēja ērģeļu apskate un pasūtīts jauns motors no Vācijas. Arī turpmāk tiek plānoti ērģeļu restaurācijas darbi.

Darba iniciatīvas grupa „con Amore” izsaka pateicību projekta atbalstītājiem, sponsoriem un ziedotājiem. Mīļš paldies Jersikas pagasta un Līvānu novada iedzīvotājiem, z/s „Kapteiņi” un personīgi Ojāram Bračkam, SIA „Līvānu kūdras fabrika” un personīgi Pēterim Romanovskim, Leontijai Mīkulei, SIA „Līvānu meliorators” un personīgi Vairim Utinānam, SIA „Čiekuriņi” un personīgi Gunāram Buceniekam, SIA „A.T.U. Rosme” un personīgi Valdim Šustam, SIA „Adugs” un personīgi Jāzepam Zukulim, SIA „Z-Light” un personīgi Daumantam Pfafrodam, SIA „Sencis” un personīgi Ērikam Salcevičam, SIA „Līvānu mājas un logi” un personīgi Aleksandram Surguntam, SIA „Baltik Sistēm” un personīgi Violetai Kuzminai, SIA „RNS–D” un personīgi Kasparam Stikānam, SIA „Recreation Sport” veikalam „Bodīte” un personīgi Dmitrijam Misikevičam.


Написать комментарий