Ne visi bijušie Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāji piekrita aprunāties ar darba grupu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā vēstīts, darba grupa, kas pārbauda PAS „Daugavpils siltumtīkli” noslēgto līgumu likumību, plāno aicināt uz tikšanos visus bijušos pilsētas domes priekšsēdētājus, kuri ieņēma šo amatu no 2000.gada

Pēc darba grupas priekšsēdētāja J.Careva vārdiem, darba grupas locekļi kopīgiem spēkiem vēlas noskaidrot, kādas kļūdas tika pieļautas un kāda, pēc bijušo domes priekšsēdētāju domām, ir uzņēmuma nākotne. „Tās būs draudzīgas sarunas par siltumapgādes jomu. Bijušo mēru viedokļi mūs ļoti interesē”, viņš paziņoja portālam Gorod.lv.

Savus komentārus sakarā ar šo jautājumu jau sniedza Aleksejs Providenko un Jānis Lāčplēsis.

Piedalīties sarunā ir piekritušas Rita Strode un Žanna Kulakova.

R.Strode portālam Gorod.lv pastāstīja, ka Jevgeņijs Carevs esot sazinājies ar viņu telefoniski un viņa esot piekritusi tikties ar darba grupu. „Tiesa, man nav ne jausmas, par ko man jautās”, dalījās bijusī pilsētas domes priekšsēdētāja. Tomēr viņa atzīmēja, ka, ja runa būs par uzņēmuma darbu, informāciju par viņas laikā noslēgtajiem līgumiem viņā neslēps.

Arī Žanna Kulakova ir saņēmusi telefonzvanu no darba grupas priekšsēdētāja, kurš izteica uzaicinājumu tikties ar darba grupu un viņa to pieņēma. Tomēr tikšanās datums viņai pagaidām neesot zināms.

Atgādināsim, ka uz tikšanos tika aicināts arī bijušais pilsētas domes priekšsēdētājs un pašreizējais LR Saeimas deputāts Rihards Eigims, kurš sākumā piekrita tikties, bet vēlāk attiecās. Pēc J.Careva domām, viņš varētu pārdomāt un satikties ar darba grupu.

Savukārt bijušais pilsētas domes priekšsēdētājs Ivars Šķinčs, kurš šo amatu ieņēma 2003.gadā (tiesa, tikai pāris mēnešus), šāda veida uzaicinājumu nav saņēmis.


Написать комментарий