Brīdi pirms ceremonijas līgavainis īpatnējā veidā atceļ pats savas kāzas

foto: horo.ua
foto: horo.ua

Kamēr viņa līgaviņa mājās piekārtoja plīvuru, topošais vīrs 45 minūtes pirms kāzu ceremonijas sākuma izlavījās no mājas, lai piezvanītu policijai un paziņotu, ka Svētā Jura baznīcā Liverpūlē ievietots spridzeklis. Šādā veidā 36 gadus vecais līgavainis nolēma apturēt pats savas kāzas. Trešdien impulsīvajam kungam piespriests cietumsods.

Par savu rīcību šī gada sākumā Neilam Makārldam cietumā nāksies pavadīt apaļu gadu, jo tāds ir soda mērs par nepatiesu ziņu sniegšanu.

Incidents notika Liverpūlē aprīļa sākumā - tikai dažas dienas pēc traģiskā Bostonas maratona terorakta. Visa pasaule tobrīd bija nokaitēta, un Makārlda zvans, protams, tika uztverts ļoti nopietni.

Taču, kā vēlāk noskaidrojās izmeklēšanā, vīrietis tikai vēlējies apturēt pats savu kāzu ceremoniju, jo gluži vienkārši bija aizmirsis to pieteikt! Ielūgumi ar paredzētā notikuma vietu un laiku jau bija izsūtīti, tomēr pašā kāzu dienā Neils attapa, ka nemaz nav vienojies ar mācītāju un baznīcā neviens šos jaunlaulātos ierodamies īsti negaida. Lai slēptu savu neizdarību, līgavainis izmainītā balsī piezvanīja policijai par baznīcā esošu spridzekli.

Spridzekļa meklēšanas operācija bija vērienīga: tajā iesaistīja britu policistus un suņus, taču neko sprādzienbīstamu Svētā Jura katedrālē neatrada. Uzzinot par patieso iemeslu kāzu atcelšanai, sieva vīram piedeva šo neveiklību, bet mācītājs piedāvāja pārim patiešām "nolikt" kāzu datumu.

Sieviete apsolījusies savu līgavaini sagaidīt mājās no cietuma.


Написать комментарий