Gulbis pirms sezonas pēdējā turnīra pakāpjas uz augstāko pozīciju kopš 2011.gada

foto: telegraph.co.uk
foto: telegraph.co.uk

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirms sezonas pēdējām sacensībām – Parīzes "Masters" sērijas turnīra – ATP rangā pakāpies par vienu vietu un ieņem 24.pozīciju.

Atgādinām, ka Gulbis aizvadītajā nedēļā jau pirmajā kārtā izstājās no Valensijas ATP 500 punktu sērijas turnīra, atzīstot amerikāņa Džona Isnera pārākumu. Savukārt pirmdien ap plkst.15:00 Gulbis ar cīņu pret Fernando Verdasko uzsāks Parīzes turnīru.

24.vieta Gulbim ir augstākā pozīcija kopš 2011.gada februāra. Kā zināms, viņa rekordpozīcija rangā ir 21.vieta, kurā viņā atradās 2011.gada 7.februārī.

No citiem Latvijas tenisistiem ranga 450.vietā atrodas Andis Juška, kurš pakāpies par 62 pozīcijām, Miķelis Lībietis ir 693.pozīcijā, bet Mārtiņš Podžus ir 748.vietā. Vēl Jānis Podžus ir 1168.vietā, Deivids Jukša ir 1411.vietā, bet Mārcis Garuts ieņem 1485.vietu.

Tikmēr ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Līderi ir Rafaels Nadals, Novāks Džokovičs un Davids Ferrers, bet viņiem seko Endijs Marejs, Huans Martins del Potro. Sestajā vietā ierindojas Rodžers Federers, viņam seko Tomašs Berdihs, bet Staņislass Vavrinka, Žo Vilfrīdu Congš no Rišārs Gaskē noslēdz labāko desmitnieku.


Написать комментарий