Demenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja aicina iepazīties ar Biogāzes koģenerācijas stacijas būvniecības ieceri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 12.novembrī, plkst.13:00 Demenes pagasta iedzīvotāji un visi interesenti tiek aicināti apmeklēt Biogāzes koģenerācijas stacijas būvniecības ieceres prezentācijas pasākumu Demenes pagasta pārvaldē, Demenē, Briģenes ielā 2, Daugavpils novada domes deputātu kārtējā sēdē paziņoja Demenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Valentīna Gadzāne.

Portāla Gorod.lv korespondents griezās pie V.Gadzānes kundzes, lai uzzinātu pagasta pārvaldes priekšsēdētājas viedokli par minēto ieceri, un V.Gadzāne paskaidroja, ka viņas rīcībā esošā informācija esot nepietiekama, lai izdarītu secinājumus: „Informācija, kas šobrīd ir pagasta pārvaldes rīcībā, ir nepietiekama, tādēļ pagaidām man nav viedokļa šajā jautājumā, bet man, tāpat kā visiem iedzīvotājiem, ir iespēja nepieciešamo informāciju saņemt SIA „Bīstamo atkritumu serviss” prezentācijas laikā un līdz 26.novembrim tikt skaidrībā, vai es atbalstu šo ieceri vai nē”.

Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka būvniecības ierosinātājs ir SIA “Bīstamo Atkritumu Serviss”, pilnvarotā persona Artūrs Veiss, bet projektētājs – SIA „ARH Stadija” (Pērnavas iela 42, Rīga).

Jāatzīmē, ka atsauksmes par būvniecības ieceri var iesniegt līdz 2013.gada 26.novembrim Daugavpils novada Būvvaldē (Rīgas iela 2, Daugavpils) vai uz e-pastu dome@dnd.lv. Aptaujas anketas ir pieejamas Daugavpils novada domes mājas lapā.


Написать комментарий