Vavriņuka: Varlamovs mani sita ar velosipēdu, slīcināja peļķē

foto: spbdnevnik.ru
foto: spbdnevnik.ru

NHL kluba „Kolorado” vārtsarga Semjona Varlamova draudzene Jevgēnija Vavriņuka intervijā Denver Post paziņoja, ka nolēma vērsties policijā pēc tam, kad hokejists izdzina viņu no mājām.

„Tas notika otrdien 6 no rīta, mans draugs (Varlamovs) atnāca piedzēries, neadekvātā stāvoklī un sāka kauties. Viņš ķēra manas rokas, izgrieza rokas, iesita 2 reizes ar kāju krūtīs, kad es mēģināju izdzīt viņu no istabas. Viņš smējās, nesaprata, ko dara, viņš bija ļoti piedzēries. Tā jau bija piektā reize, kad viņš mani sita. Kad es nokritu, viņš paņēma velosipēdu un sāka mani sist ar šo velosipēdu”, – paziņoja Vavriļuka.

„Jūnijā mēs apmeklējām Male salu. Tur viņš daudz dzēra. Viņš slīcināja mani peļķē, ķēra aiz rokām un matiem. Visi šie kautiņi no tika vai nu Krievijā, vai citās valstīs. Patlaban es atrodos valstī, kurā aizstāv sievietes tiesības. Es gribu, lai visi cilvēki un viņa fani uzzinātu, cik cietsirdīgs ir šis cilvēks. Viņš man atklāti teica, ka paliks nesodīts, ka viņš ir „NHL zvaigzne, miljonārs” un darīs to, ko grib”, – atzīmēja sieviete. Vavriļuka paziņoja, ka arī šoreiz nedomāja izsaukt policiju.

„Es negribu, lai viņš paliktu nesodīts. Es šoreiz negribēju iet uz policiju, bet pie durvīm stāvēja manas mantas, viņš izdzina mani kā suni, un tad es nolēmu doties uz policiju. Viņš līdz pēdējam domāja, ka es to neizdarīšu”, – teica Vavriņuka, papildinot, ka viņai „nav vajadzīga nauda”, viņa tikai grib, lai viņu iesēdinātu cietumā.

Tai pašā laikā Krievijas diplomāti sazinājās ar hokejistu Semjonu Varlamovu, paziņoja Krievijas konsula Sanfrancisko preses sekretārs Jevgēņijs Avdošins.

Pēc Avdošina vārdiem pēc informācijas saņemšanas par Krievijas pilsoņa aizturēšanu Krievijas konsulāta Sanfrancisko darbinieki nekavējoties sazinājās ar Denveras tiesībsargājošajiem orgāniem par steidzamas tikšanās ar Krievijas pilsoni organizēšanu, – ziņo vz.ru.  

„Vēlāk mūsu pārstāvim izdevās parunāt pa telefonu ar Varlamovu, kurš paziņoja, ka viņam nav nekādu lūgumu Krievijas varas iestādēm. Ģenerālkonsula kontaktinformācija ir paziņota Krievijas pilsoņa hokeja aģentam un advokātam”. – piebilda Krievijas diplomāts.

Viņš apstiprināja, ka pēc Denveras policijas pārvaldes datiem Varlamovs ir atbrīvots pret drošības naudu un viņam ir atļauts doties ārpus Kolorado štata robežām. Kā paziņoja diplomāts, ģenerālais konsulāts sekos situācijai un sniegs Varlamovam visi nepieciešamo palīdzību.

Atgādināsim, ka trešdien Varlamovs brīvprātīgi padevās Denveras tiesībsargiem. Viņam izvirzīja apsūdzības par otrās smaguma pakāpes cilvēka nolaupīšanu un trešās smaguma pakāpes uzbrukumu. Par pirmo Krievijas pilsoņa apsūdzību viņam draud divu līdz sešu gadu cietumsods, bet par otru ir iespējams administratīvs sods.

Vēlāk kļuva zināms, ka meitene, pret kuru hokejists pielietoja fizisko spēku, izrādījās Samaras modele Jevgēnija Vavriļuka.


Написать комментарий