Daugavpils novada iedzīvotājiem ir palicis mēnesis, lai izmantotu līdzekļus mājokļu siltināšanai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņo Daugavpils novada domes portāls, daudzdzīvokļu māju īpašnieku rīcībā ir tikai viens mēnesis, lai paspētu izmantot līdzekļus, kuri ir paredzēti daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes palielināšanai.

Kā portāls Gorod.lv ziņoja iepriekš, uz šo brīdi iespēju izmantot līdzekļus nepalaida garām četru  novada daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji – Kalkūnes ielā 18 (Kalkūnes ciematā), Daugavas ielā 28 (Kraujas ciematā), Meža ielā 6 (Kraujas ciematā) un Rēzeknes ielā 37 (Maļinovas ciematā). Šim nolūkam no domes ieplānotajiem 100 000 latiem ir izdalīti 78 893 lati. Galvenokārt šo māju iedzīvotāji plāno veikt jumtu remonta un sienu siltināšanas darbus. Zināma līdzekļu daļa segs iepriekš veiktā energoefektivitātes audita un tehniskās dokumentācijas sagatavošanas izdevumus.

Atzīmēsim, ka pieteikumus Daugavpils novada domes Īpašumu pārvaldes nodaļā var iesniegt līdz šī gada 1. decembrim.
Tomēr daudzdzīvokļu māju renovācijas atbalstu plāno turpināt arī nākamajā gadā, kā arī nākamajā Daugavpils novada plānošanas periodā (no 2014. gada līdz 2020. gadam). Tādēļ Daugavpils novada dome dzīvokļu īpašniekus un daudzdzīvokļu māju pārvaldniekus, kuri 2013. gadā neizšķīrās izmantot piedāvāto iespēju, aicina vērsties ar saviem ierosinājumiem šajā jautājumā, lai kopā plānotu atbalsta summu 2014. gadam.  


Написать комментарий