Par zādzībām no automašīnām aizturēti vairāki pusaudži 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītas nedēļas laikā Ludzā un Daugavpilī bija apzagtas vairākas automašīnas, ziņo Valsts policijas preses dienests.

Policijā ar iesniegumiem vērsušies vismaz desmit transportlīdzekļu īpašnieki. Par visiem zādzību faktiem gan Daugavpils iecirknī, gan Ludzas iecirknī bija uzsākti kriminālprocesi.

Izmeklēšanas rezultātā aizvadītajā nedēļā Ludzas policijas darbinieki aizturējuši kādu 1994.gadā dzimušu rēzeknieti, kurš pielāgojot atslēgas, paspējis apzagt iespējams piecas automašīnas. Jaunietis uzdarbojās tumšās diennakts laikā un izvēlējies tādus transportlīdzekļus, kas nebija aprīkoti ar signalizācijas sistēmu. Uz doto brīdi ir  atgūtas  daudzas nozagtas mantas.

Gandrīz analoģiska situācija vērojama arī Daugavpilī. Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanu uzsāktajos kriminālprocesos, aizdomās par vismaz piecu zādzību izdarīšanu aizturējuši divus 1996.gadā dzimušus pusaudžus, kuri agrāk policijas redzeslokā nav nonākuši. Vienas nakts laikā jauniešiem izdevās apzagt piecas automašīnas. Arī šajā gadījumā policija atrada praktiski visas nozagtas mantas, kas vēlāk tiks atgrieztas īpašniekiem.

Kriminālprocesos turpinās izmeklēšana. Personām piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.


Написать комментарий

VAJAG SAUDZĒT PUIŠUS! NAV JAU VĒL TĀS IEMAŅAS. LAI PATRENĒJAS! UN PAR 5 AUTIŅIEM TAGAD LIKS CIETUMĀ? NĒ TAK.JA NU VIENĪGI KĀDAM DEPUTĀTAM APZAGTU, BET...