Investē vairāk nekā 100 000 latu noliktavas izveidei Daugavpilī

foto: SIA "EBS"
foto: SIA "EBS"

Būvniecības un apdares materiālu vairumtirgotājs SIA „EBS” paplašina darbību Latgales reģionā, investējot vairāk nekā 100 000 latu būvniecības un apdares materiālu noliktavas izveidē Daugavpilī.

Pēc SIA valdes locekļa Dzidra Augustinoviča vārdiem, uzņēmums esot pārliecinājies, ka, strādājot uz vietas reģionā, ikdienā tiekoties ar būvniekiem un mazumtirgotājiem klātienē, ir iespēja operatīvi iedziļināties klienta vajadzībās, tādējādi iespējams piedāvāt klientam piemērotāko risinājumu īsā laika posmā.

Būvniecībā, līdzīgi kā citās nozarēs, pasūtītāji arvien biežāk izvēlas sadarboties ar vietējiem, tostarp, reģionālajiem uzņēmējiem. „Mūsu panākumi ir saistīti ar to, ka mēs piedāvājam profesionālo ražotāju produkciju, rūpīgi pārdomātu sortimentu, izstrādātu loģistikas tīklu. Mēs piedāvājam klientiem kvalitāti un savlaicīgu piegādi”, paskaidroja viņš.

Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, būvniecības apjomu pieaugums galvenokārt ir vērojams  inženiertehniskās, ceļa būves sektorā un  privātajā sektorā, savukārt sabiedriskajā sektorā būvniecības apjomi joprojām samazinās, realizēti tiek tikai valsts un pašvaldības projekti ar Eiropas struktūrfondu atbalstu.

Pēdējo gadu laikā SIA „EBS” piedalījusies vairāku lielu objektu īstenošanā dažādos Latvijas reģionos, piemēram, Latgales reģionā piegādāti būvniecības un apdares materiāli Rēzeknes koncertzālei GORS, Daugavpils universitātei, realizēta bērnudārzu un skolu siltināšanas programma Daugavpilī un Krāslavā.

SIA „EBS” tika dibināta 2000.gadā un savas darbības laikā ir nodibinājusi veiksmīgu sadarbību ar preču ražotājiem no visas Eiropas, kā arī ASV. SIA piedāvā pasaulslavenu ražotāju – „Knauf”, “Saint-Gobain”, Baumit, Sakret, Rockwool u.c. – produkciju. Lielākie uzņēmuma piegādātāji atrodas Itālijā, Vācijā, Igaunijā, Nīderlandē, Francijā, Beļģijā, Čehijā, Spānijā un Somijā. Daugavpilī vairumtirdzniecības noliktava atrodas Spaļu ielā 1p.


Написать комментарий