Džokovičs kļūst par otro ATP sezonas noslēguma turnīra pusfinālistu

foto: telegraph.co.uk
foto: telegraph.co.uk

Pasaules ranga otrā rakete Serbijas tenisists Novāks Džokovičs ceturtdien kļuva par ATP sezonas noslēguma turnīra otro pusfinālistu.

Džokovičs B apakšgrupas otrajā spēlē ar 6-3, 3-6, 6-3 pārspēja argentīnieti Huanu Martinu del Potro. Serbam tā bija jau 19.uzvara pēc kārtas un zaudējuma rūgtumi viņš nav piedzīvojis kopš 9.septembra.

Jau vēstīts, ka pirmais vietu pusfinālā nodrošināja Rafaels Nadals, kurš A grupā uzvarēja divās spēlēs. Līdz ar to gadu spānis noslēgts ATP ranga līderpozīcijā.

Piektdien noslēgsies A grupas spēles. Dienas pirmajā mačā spēkosies Davids Ferers un Staņislass Vavrinka, bet vakara mačā spēle būs Nadalam un Tomašam Berdiham.

Kā zināms, sezonas noslēguma turnīrā piedalās astoņi labākie aizvadītās sezonas tenisisti pasaulē, kuri sadalīti divās apakšgrupās. Tomēr muguras savainojuma dēļ sacensībās nepiedalās ATP ranga ceturtās rakete brits Endijs Marejs.

Sacensības Londonā risināsies līdz 11.novembrim. Pērn par turnīra uzvarētāju tika kronēts Džokovičs, kurš pārspēja Federeru. Sezonas noslēguma turnīrs allaž notiek uz cietā seguma iekštelpu kortos, kas Nadalam ir neparocīgi, tāpēc līdz šim tikai vienu reizi (2010.gadā) viņš spējis sasniegt sacensību finālu.


Написать комментарий