Naujenes iedzīvotāji varēs izgatavot brošas ar tautas rakstiem

Ceturtdien, 14.novembrī, Naujenes kultūras centrā (Muzeja ielā 6, Lociki) notiks radošā darbnīca „Latvju zīmes tavā rotā”, kuras laikā visi interesenti varēs izgatavot oriģinālās brošas ar tautas rakstiem.  

Naujenes kultūras centra kultūras pasākumu rīkotāja Jeļena Kotčenko paziņoja portālam Gorod.lv, ka Naujenes pagasta iedzīvotāji iepriekš ar lielu interesi piedalījās kultūras centra rīkotājās radošajās darbnīcās, kuras tika veltītas dažādām tēmām, bet šis pasākums ir veltīts Lāčplēša dienai un Latvijas Republikas Neatkarības proklamēšanas 95.gadadienai.

Divu stundu laikā – no plkst.17:00 līdz 19:00 – Naujenes kultūras centra direktore Olga Kuzmina ne tikai iemācīs izgatavot skaistas un oriģinālās rotas, bet arī pastāstīs par latviešu tautas rakstiem un to nozīmi.

Pēc J.Kotčenko vārdiem, dalība radošajā darbnīcā ir bez maksas, turklāt tās dalībniekiem nav jāuztraucas par materiāliem, no kuriem tiks izgatavotas brošas, jo par visu nepieciešamo parūpēsies Naujenes kultūras centrs.

Tomēr, jāatzīmē, ka vietu skaits ir ierobežots, tādēļ interesentiem jāpiesakās dalībai radošajā darbnīcā, piezvanot pa tālr.654 74268 vai uzrakstot uz e-pastu naujene_kc@inbox.lv, kurā jānorāda savs vārds, uzvārds un vecums. Pasteidzieties!


Написать комментарий