Valsts svētki Dagdas novada tautas namā

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

15. novembrī Dagdas Tautas namā notika Latvijas Republikas proklamēšanas 95. gadadienas svētku pasākums, kura laikā tika godināti novada cilvēki par viņu ieguldījumu Latvijas un Dagdas novada dzīvē, ko papildināja svinīgais koncerts, ziņo Dagdas novada portāls.

Svētku pasākums tika ieskandināts ar Latvijas himnu „Dievs, svētī Latviju!”. Dagdas novada domes priekšsēdētāja Sandra Viškure pasniedza godināšanas balvas mūsu novadniekiem: Latvijas neatkarības atgūšanas kustības aktīvistiem, izglītības darbiniekiem, cilvēkiem, kas devuši ieguldījumu kultūras un veselības jomā, pašvaldības administrācijas darbiniekiem, Dagdas novada cilvēkiem, kas dara lepnu mūsu Latvijas valsti.

Pēc tam mūs priecēja svinīgais koncerts, kurā sveikt Valsts svētkos bija ieradušies: Andzeļu TN vokālais ansamblis „Priekam”, Andrupenes TN folkloras kopa „Sovvaļnīki”, Andrupenes TN radošā apvienība „Termoss”, Šķaunes TN folkoras kopa, Ezernieku TN folkloras kopa „Akmiņeica”; Asūnes TN sieviešu ansamblis „Paziņas”, Folkloras kopa „Olūteņi”, Dagdas TN vokālā grupa „Solversija” un Dagdas Vidusskolas jauktais koris, kuru dziesmas bija veltītas Latvijai un tās tautai, kā arī TDA „Dagda” un Andzeļu TN deju kopa „Eži”, kas ar savām dejām lika smaidīt ikvienam skatītājam.

Dagdas novada tautas nama zāle bija pārpildīta - paldies visiem, kas bija ieradušies, lai godinātu mūsu novadniekus un Latvijas valsti.



Написать комментарий