Draudzene uzdāvināja Baskovam automobili 800 tūkst. dolāru vērtu automobili

foto: heat.ru
foto: heat.ru

Populārajam dziedātājam Nikolajam Baskovam uzdāvināja greznu automobili. Nezināma mākslinieka pielūdzēja prezentējam viņam automobili 600 tūkst. eiro (ap 800 tūkst. dolāru) vērtībā.

Greznais pārsteigums – Vip klases baltais Rolls Royse automobilis gaidīja „Krievijas zelta balsi” pie ieejas Šeremetjevas lidostā, uz kuru viņš atlidoja no Sanktpēterburgas no jaunu video klipu filmēšanas. Mašīnas salonu rotāja uzraksts „Neatkārtojamajam”. Kā kļuva zināms, Baskovam automobili uzdāvināja Šveices pielūdzēja ar neparastu vārdu Anastasija, ziņo Heat.ru.

Par pielūdzēju – blondīni zināms ir maz. Viņa ir bagāta atraitne, dzīvo ar diviem bērniem Ženēvā, bet miljardus mantojumā viņa saņēma no sava vīra. Anastasijas vecums nav zināms, bet runā, ka viņai ir pāri 40.  

Tāpat ir zināms, ka ar dāsno sievieti Baskovs iepazinās apmēram pirms pusgada un jauno pazīšanos neslēpa. Vasarā Nikolajs kopā ar draudzeni brīnišķīgi pavadīja laiku pie jūras, par ko pastāstīja cienītājiem mikroblogā. „Anastasija un es, mēs pastaigājāmies līdz rītam”. Fotogrāfijā Nikolajs maigi apskauj dāmu un ar pusatvērtu muti sniedzas pie viņas kakla.

Atzīmēsim, ka automobilis nav vienīgā dārgā dāvana, kuru Baskovs ir saņēmis pēdējā laikā. Oktobrī par godu 37. dzimšanas dienai Nikolajs bija pārsteigts par senā drauga dāvanu. Biznesmenis Teļmans Ismailovs „dabīgajam blondīnam” pasniedza apartamentus Turcijā.

Todien Ismailova greznos zvaigžņu svētkus apēnoja tikai viens apstāklis. Baskovu tā arī neapsveica dzimšanas dienā 7 gadus vecais dēls Broņislavs, kurš piedzima laulībā ar Svetlanu Špiģeli. „Es ļoti gribētu ar viņu tikties, bet pagaidām nesanāk. Ceru, ka tad, kad viņš paaugsies, viņš pats mani apsveiks dzimšanas dienā”, – atzinās tenors. 


Написать комментарий